Mop

Korszerű padlótisztítás

KosaramFiókom

A http://www.bonamop.hu oldalt az Otthoni és Professzionális felhasználók részére egyaránt ajánljuk. Cikkeink között számos információ található meg a fapadló, laminált padló, parketta – beltéri és kültéri felhasználásáról,  javításáról, karbantartásáról és tisztításáról. A szakmai / felhasználói információk mellett, természetesen a Bona termékei megvásárolható a webshop-ban is.

A Bonamop.net (az oldal üzemeltetője és fenntartója), már hosszú évek óta dolgozunk a Bona termékeivel, és eddig csak pozitív tapasztalatunk volt a termékekkel, és az eszközökkel egyaránt. Mivel a termékeket önállóan is lehet használni (bár egy professzionális, és megfelelően felkészült szakembert mindig érdemes bevonni – vagy legalábbis megkérdezni), ezért indítottuk útjára oldalunkat.

Bona AB egy 1919-ben alapított családi tulajdonban lévő vállalat. A svédországi központtal, a Bona cég viszonteladókon és saját leányvállalatokon keresztül több, mint 70 országban képviselteti magát szerte a világon. A fapadlók beépítéséhez, karbantartásához és felújításához kínálnak termékeket azok teljes élettartamának idejére.

A Bona piacvezető cég a fapadlók kezelésében és a vízbázisú lakkok úttörője az 1970-es évek óta. Egy innovatív és szisztematikus szemléletmód által környezettudatos termékek skáláját ajánlják fapadlók csiszolásához, lakkozásához és karbantartásához – annak teljes élettartamán keresztül érezhető hatással és gondoskodással egy jobb élet- és munkakörnyezetért.

A Bona Rendszer az eredményes és környezettudatos termékek teljes skáláját ajánlja Önnek. Ez a termékskála magában foglalja a fapadló teljes élettartama alatt szükséges termékeket, legyen szó csiszolásról, padlófektetésről, felületkezelésről vagy ápolásról. A Bona Rendszer biztosítja ez egyes műveletekhez szükséges termékek közti összeférhetőséget.

Kategóriák: Webshop információk

Cimkék:

Eddig 2 hozzászólás érkezett.

 1. Sári Csaba szerint:

  Hali,

  már én is nézegettem a termékeket, az a kérdésem, meg lehet valahol vásárolni az amerikai nagy kiszerelésű termékeket is (BonaPro, FloorPoly)?

  köszi,
  Csaba

 2. Nagy Tamás szerint:

  Kedves Csaba,

  kérem keressen fel bennünket, a termékek jelenleg is elérhetőek, személyesen / telefonon megbeszéljük a részleteket.

  Tisztelettel,
  Bonamop.hu

Hagyjon üzenetet