Mop

Korszerű padlótisztítás

KosaramFiókom

A fa- és laminált padló, a járólapok karbantartása, tisztítása és ápolása nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre látszik. Fontos a nagy mennyiségű víz használatának elkerülése, és ügyelni kell a megfelelő mikroszálas törlőrongy kiválasztására is, mely védi a felületet és megakadályozza az idő előtti elhasználódást.

Az alábbi termékcsalád teljes mértékben támogatják a fapadlója, járólapja gyors, könnyű és hatékony tisztítását, kérjük tekintse át őket.

 • Eszközök, kiegészítők padlóápoláshoz, tisztításhoz

  Otthoni felhasználóknak szánt Bona Spray mop termékcsalád. Mop és tisztítószer egyben, víz nélkül, vödör nélkül – környezetbarát, nem mérgező megoldással. Megtalálja a Spray mop-ot, és egyéb, padlóápolási – tisztítási kiegészítőket is.

 • Fapadló ápoló és tisztítószerek

  A Bona Fapadló tisztító egy használatra kész pH-semleges felmosószer, mindenféle fapadlóra és parafa padlóra lett kifejlesztve. Megkönnyíti a nagyon koszos padlók tisztítását, valamint a napi takarítást anélkül, hogy károsítaná a fapadlót és a lakkozást.

 • Járólap és laminált padlóápoló és tisztítószerek

  Hatékony, otthoni / irodai használatra kész tisztítószerek, kimondottan laminált padlóra, linóleumra, járólapra, kőre és csempére lettek kifejlesztve. Megkönnyíti a mindennapi takarítást és a nagyon koszos padló tisztítását is.

 • Akciós csomagok

  Minden, ami egy háztartásban nélkülözhetetlen, amire szükségünk lehet, és amivel “okosan” lehet dolgozni. Minden amire egy nagytakarításhoz, vagy egy parketta felújításhoz, tisztán tartásához szükség lehet. Csomagban, rendkívüli kedvezményekkel.

 • Padló tisztítás-ápolás

  Padlók tisztítása, és ápolása. A Bona termékekkel egyszerűen, vödör, és víz nélkül másodpercek alatt tisztíthatja, és egyben ápolja parkettáját, laminált, vagy kő burkolatát.

 • Padló felújítás

  Parketta, laminált padló, kőburkolatko felújítása HÁZILAG! Csiszolás, por, és lakkozás nélkül újíthatja fel padlóit a Bona termékekkel akár 1 óra alatt.
  Termékeinkhez videósegédletet nyújtunk, hogy Ön is házilag felújíthassa burkolatait. Kopott, matt laminált padló felújítás!

 • Csomag ajánlatok

  A Bona ajánlásai és saját tapasztalataink alapján, összeállítottunk Önöknek több terméket egy csomagba, hogy mindig kéznél legyen a megfelelő eszköz vagy tisztító- és ápolószer (vagy kapcsolódó utántöltő termékek). Ezzel a padlója mellett a pénztárcáját is kíméljük.

Ha a termékekkel, vagy a használatukkal kapcsolatban kérdésük van, forduljanak hozzánk nyugodtan. Vegyék fel velünk a kapcsolatot, rövid időn belül megválaszoljuk kérdéseiket, segítünk akár a termékválasztásban is.