Mop

Korszerű padlótisztítás

KosaramFiókom

Termékekkel és termékbemutatókkal jelenünk meg a webshop nyitásának alkalmával a BNV-n, 2012. október 4. és 7. között. Bemutatjuk a Bona Spray Mop-ot működés közben, megtekintheti a teljes Bona takarítási, tisztítási és ápolási rendszer termékskáláját, és ki is próbálhatja azokat.

Keressen fel minket a BNV ‘A’ pavilonjának 307/c standján, mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit a termékekkel kapcsolatban, vagy kérdezzen minket a szolgáltatásainkról – segítünk, tanácsot adunk a problémája megoldására még a helyszínen, ahol a termékek is megvásárolhatók!

Ami a legfontosabb: tegye el BNV belépőjegyét, vagy a standon kapott kupont mivel: BNV belépőjegye nálunk most 2 000 Ft-ot ér!

Bonamop.hu stand a BNV-n

A standunkon a fapadló, laminált padló, csempe / járólap tisztítás, ápolás – takarítás mellett, készséggel adunk felvilágosítást a MexWood Kft. szolgáltatásairól is: fapadló, parketta, szalagparketta, laminált padló átrakás, felújítás, pormentes csiszolás, lakkozás – mindent egy helyen.

Eddig 2 hozzászólás érkezett.

 1. sarics szerint:

  Nagyszerűen nézett ki a stand, köszönöm az információkat is, már csak a család nőtagjait kell egy kicsit visszafogni, hogy ne vegyenek meg egyszerre mindent…

  üdv,
  Csaba

  • Nagy Tamás szerint:

   Tisztelt Csaba.
   Köszönjük az elismerést. Igazán sokat fáradoztunk a kiállítás színvonalas megjelenésén. Pontosan az volt a koncepciónk, hogy ezt aremek padlóápoló, és egyben tistító rendszert mindenki kipróbálhassa, és személyesen meggyőződjön a hatékonyságáról.
   Örömmel tölt el minket amikor az elégedett vásárlóink megosztják velünk információikat. Úgy mint most, a jövőben is készséggel állunk az Önök rendelkezésére akár kérdéseikkel, vagy vásárlási szándékkal megkeresnek minket.
   Tisztelettel
   http://www.bonamop.hu
   A Bona Spray mop rendszer hivatalos értékesítője.

Hagyjon üzenetet