Mop

Korszerű padlótisztítás

KosaramFiókom

A tervezéstől, az értékesítésen keresztül, a kivitelezésen át teljeskörű garanciát vállalunk – számunkra ez a legfontosabb tényező.

Miért olyan fontos is ez, miért fektetünk erre cégünknél különleges hangsúlyt? Amikor pár évvel ezelőtt építkeztem a következő kérdés járt a fejemben:

  • – Honnan vegyem a parkettát?
  • – Milyen kiegészítők kellenek a lerakáshoz?
  • – Ezeket nekem kell megvennem?
  • – Ki tudja, hogy hogyan kell ezt a parkettát lerakni?
  • – Ki vállalja a garanciát?

Parkettázáskor a leggyakoribb hiba, hogy valahol megvesszük az anyagot, aztán valakit megbízunk a lerakással, de így ki vállalja a felelősséget a minőségért?  Az eladó csak a kijáratig vállal garanciát, mert ő onnan nem követi nyomon az anyag útját. Aztán jön a mester, aki  mindent jól csinál, de ha mégsem lesz olyan a végeredmény, azért kizárólag az anyag a felelős… Ezzel már be is értünk a garanciavállalás zsákutcájába.

Ez nálunk nem fordulhat elő, mi a Bonamop.net-nél teljes megoldást kínálunk Önnek. Tervezés, értékesítés, kivitelezés, minden egy helyen. Termékeinkre a gyártó cégek 20-30 év, de sokszor egy életen át tartó garanciát vállalnak biztosítva, hogy termékeink az egész világ legmagasabb követelményrendszerének felelnek meg. Ezért optimális választás, hogy akinél megvesszük a burkolatot, vállalja a kivitelezés munkálatait, hiszen csak Ő ismerheti pontosan az általa forgalmazott terméket, az egyes gyártó cégek által előírt garanciális kritériumokat, az esetleges speciális anyag használat szükségességét, nem beszélve arról, hogy csak egyetlen személlyel kell kapcsolatot tartani!

Számunkra a minőség az elsődleges szempont a választásban. Évente többször veszünk részt gyártói továbbképzéseken, szakmai kiállításokon, folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, hogy a legkorszerűbb eszközökkel a lehető leggyorsabban, kitűnő munkát végezhessünk. Keressen bennünket, ha kérdése van, ha referenciát szeretne kérni, ha a forgalmazott termékekről van kérdése: munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre folyamatosan. Látogassa meg bemutató termünket is, ahol minőségi fa burkolatokból válogathat kedvére, és a Bona termékeit is megtalálja, megnézheti.

Hogy dolgozunk mi a Bonamop.net-nél? Az alábbi néhány kép csak ízelőt egy javítási munkánkból, és hamarosan feltöltjük a többit is.

Széles repedés a padlón

A fapadló legnagyobb ellensége páratartalom extrém ingadozása, illetve a nem megfelő ápolás, a túl sok víz használata.

 

Széles repedések

Ilyenkor a fában, és laminált padlókban repedések jelentkeznek.

A Gyógyítás

A repedések megszűntetéséhez a réseket átvágjuk, majd tömítő anyagot kell használni, amit a csiszolás követ.

Eredmény

A teljes felület átcsiszolását követően megfelelő lezárást (olaj/lakk) alkalmazunk.

Eredmény

Az újjászületett felület újra használatra kész. Fontos, hogy a jövőben fokozottan figyeljünk az ápolásra. Erre a leg megfelelőbb a Bona Spray Mop.