Mop

Korszerű padlótisztítás

KosaramFiókom

Csak egy gondolat, amivel útnak indultam gyermek koromban :„nem vagyunk olyan gazdagok, hogy silány holmit vásároljunk”

 A Bonamop.net már évek óta elkötelezett a fapadló mellett, legyen szó akár egyedi design-ról, kültéri vagy beltéri megvalósításról. Fapadló,intarziás parketta, laminált parketta, szalag parketta, vagy járólapok, lefektetése, karbantartása, cseréje, javítása: számunkra a legfontosabb, hogy a kezünk alól kikerült termékek, munkák még az évek múlásával is szinte teljesen újnak mutassanak.

Az évek során folyamatosan kerestük azt a gyártót és rendszert, amellyel saját munkánk minőségét javítani tudjuk, és megfelelő tanácsokkal, termékekkel tudjuk ellátni kedves Megrendelőinket. Megtaláltuk a Bona rendszert, és legtöbbször ezt használjuk már munkánk során.

A Bona 1919 óta gyártja, és fejleszti a legprofesszionálisabb termékeket, eszközöket, és gépeket a melegburkoló szakmának. Rendszert készítettek NEKÜNK, szakembereknek, amely előnyeit azonban hosszútávon mégiscsak a Felhasználók, Tulajdonosok élvezi.

Az aljzat kiegyenlítéstől kezdve, a ragasztáson át, a PORMENTES CSISZOLÁS, lakkozás, és az olajozás is Bona termékekkel történik: ez egyedülálló ebben a szakmában. Nagyon fontos, hogy ők igazán értenek a padlókhoz. “Amit teremtettünk, az maradjon is meg” – valljuk ezt a Bona-val közösen, ezért is fordítanak nagy szerepet a védelemre, és az ápolásra.Ha helyesen ápolják a padlókat, akkor a felújítási munkákat, és a padló cseréjét is elkerülhetjük, illetve késleltethetjük akár 8-10 évvel is.

Bona Spray mop2010-ben Amerikában jelent meg először a piacon a Bona Spray Mop, ami hatalmas siker azóta is. Felmosás és ápolás, vödör, víz, vegyszer és fáradság nélkül. Nem is csoda, hogy sikertermékké vált a tengeren túlon, hiszen kényelmes, egyszerű és gyors a termék használata – az eredményei pedig önmagukért beszélnek.

A forgalmazott terméket illetve a más, kapcsolódó Bona termékeinkket meg tudja vásárolni a webshop-ban, a teljes paletta elérhető rajtunk keresztül. Fa padló, Parketta, szalagparketta , svédpadló, vagy hajó padló, de akár parafa, laminált parketta és hideg burkolatainak tisztításához, ápolásához is: BONA rendszer.

Ha további kérdései vannak, esetleg a bővebb termékpaletta, vagy a szolgáltatásaink érdeklik, vegye fel a kapcsolatot velünk, segítséget nyújtunk az ideális megoldás kialakításához szakértelmünkkel, megbízhatóságunkkal, referenciáinkkal.