Mop

Korszerű padlótisztítás

KosaramFiókom

A fa az egyik legszebb padlóburkoló anyag, ami egy meleg, kellemes hangulatot teremt. Hogy padlója évekig szép maradjon, a rendszeres takarítás a titka. A fa különbözik a többi padlóburkoló anyagtól, speciális tisztítási és karbantartási anyagok használatát igényli, hogy megőrizze szépségét.

Bona Spray Mop

Az új Bona Spray Mop lehetővé teszi önnek a gyors és egyszerű takarítást . Ergonomikus és egyszerű a használata, a Spray Mop gyors és utántölthető a Bona padlóápolóval.

  • Előnyei:

    • – Azonnal használható vödör, és víz nélkül. Előnyös irodákban, és közösségi terekben is, ahol nincs lehetőség a víz cseréjére, pótlására.
    • – Foltmentes, azonnali száraz felületet eredményez használata.
    • – Gazdaságos működtetés. Gyors eredmény.
    • – Megtöbbszörözi a parkett, és laminált burkolatok élettartamát.

Eszközök, kiegészítők padlóápoláshoz, tisztításhozFapadló ápoló és tisztítószerekJárólap és laminált padlóápoló és tisztítószerek

Padlóápolás – 3 könnyű lépés

1. Kosz és kavicsok eltávolítása

Porszívóval, száraz FEHÉR elektrosztatikus moppal, vagy seprűvel távolítsa el a koszt és kavicsokat. Ha porszívózik, használjon puha sörtéjű fejet. Száraz feltörléshez, használjon Bona FEHÉR pad-et, azután ne felejtse eltávolítani a kavicsokat.

 

2. Permetezés

Permetezze a Bona fapadló ápolót közvetlenül a padlóra vagy a tisztító pad-re, majd törölje át a felületet.

 

 

3. Tisztítás

Használja a KÉK Bona tisztító pad-et, és törölje át a padló felületét a Bona Moppal. Fejezzen be egy területet, mielőtt továbbhalad egy másikra. Ha a tisztító pad elszennyeződik, mossa ki vízzel és csavarja ki teljesen, mielőtt folytatná a tisztítást. Ha a pad már nagyon koszos, öblítse ki és cserélje le egy tisztára, hogy elkerülje a foltosodást.

Újrahasználható és mosható

A Bona tisztító pad-ek újrahasználhatóak és moshatók. Ne használjon fehérítőt, lágyító adalékot a pad tisztításához, mivel ezek a termékek csökkentik a mikroszálak természetes tisztító tulajdonságát. A mikroszálas ped-ünk nincs semmilyen vegyi anyaggal kezelve.

Starfiber—Forradalmi Mikroszálas technológia

A rendszer magába foglalja a forradalmian új mikroszálas technológiát mind mopokhoz és pad-ekhez egyaránt. Míg a kosz a padlón marad egy hagyományos pamut felmosó használatával, a Bona mikroszálas Mop elektrosztatikus szerkezete vonzza a koszt és a mindennapi háztartási allergéneket, ha szárazan használjuk. Padlótisztítóval hasznáva, felszívja a koszt és szennyeződéseket, megőrizve padlója szépségét.